Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací.

 

 

 

JAK SPRÁVNĚ MĚŘIT:


 

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 1 590 Kč
skladem

KONTAKTY

Botan shop s.r.o
Prostřední Bludovice 522
Horní Bludovice,739 37
tel: +420 603 149 212 (od 10.00 hod)
napište nám
IČ:05518296,DIČ:CZ05518296
Č.Ú.:2801092645/2010 ( Fio banka)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ANKETA

Jaký je Váš nejoblíbenější tanec?

Salsa 40% Bachata 20% Kizomba 16% Tango 24%

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku

  1. Udělujete tímto souhlas Botan shop s.r.o., se sídlem Prostřední Bludovice 522,Horní Bludovice,739 37, IČ 05518296, zapsaná u KS Ostrava , oddíl C, vložka 67873. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  3. zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

  4. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  5. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  6. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  7. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů